Made in Jablonec 2014

bannerMiJ2014-200pxNenechte si ujít velkou módní show v Jablonci

 

Začátek roku se v Jablonci nad Nisou již tradičně neobejde bez prestižní módní přehlídky „Made in Jablonec“. Ve čtvrtek 9. ledna 2014 se na ní představí pět desítek originálních modelů od 14 oděvních a 19 bižuterních regionálních firem.


Každý nový ročník je pro všechny zúčastněné výzvou být lepší než vloni. A ani tento, v pořadí již pátý, nezůstane pozadu. „Kdo se předchozích ročníků jako divák účastnil, musí dát za pravdu, že naše jablonecká módní show se postupně vyrovnává velkým prezentacím nejlepších českých návrhářů“, řekl předseda pořádajícího Svazu výrobců skla a bižuterie Pavel Kopáček.
Přehlídka „Made in Jablonec 2014“ má podtitul „4 inspirations“. Modely jsou rozčleněny do čtyř témat – městská džungle, geometrie, dotek snů a velký svátek – která odrážejí aktuální trendy pro sezónu jaro/léto 2014. Bižuterní část obohatí také Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou prezentací výběru z oblíbených trendů uplynulých desetiletí. „Pro nás bude lednová přehlídka neoficiálním zahájením již šestého Mezinárodního trienále skla a bižuterie JABLONEC 2014“, uvedla ředitelka muzea Milada Valečková. Návštěvníci tak budou moci porovnat nejen různá pojetí vybraných kategorií od jednotlivých návrhářů, ale také to, jak se trendy mění s časem.
Svaz výrobců skla a bižuterie systémově usiluje o podporu dlouhodobé tradice jablonecké bižuterie, která na tom není zdaleka tak špatně, jak se někdy z povzdálí může zdát. Kromě módních přehlídek se mu podařilo uspořádat úspěšnou srpnovou výstavu Křehká krása, v těchto dnech otevřeli inovované nákupní centrum českého skla a jablonecké bižuterie PALACE PLUS. „Také návštěvníkům módní show Made in Jablonec 2014 můžu slíbit několik překvapivých novinek, jako afterparty nebo působivá taneční vystoupení“, dodal Pavel Kopáček.
Výsledek několikaměsíční spolupráce oděvních a bižuterních návrhářů budete moci shlédnout ve čtvrtek 9. ledna 2014, od 17 nebo od 20 hodin v prostorách jabloneckého Eurocentra. Vstupenky budou na stejném místě v předprodeji už od začátku prosince.

Kontakt:
Svaz výrobců skla a bižuterie, JUDr. Pavel Kopáček, tel. 602 427 654, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
JBX Promotion – Ing. Milan Kohout, tel. 602 427 582

bannerMiJ2014-960px2