Filtrovat
  • Přehlídka byla pozvánkou

    Přehlídka jablonecké bižuterie v polském hotelu Merkure Karpacz Resort byla pozvánkou na společnou akci "Křehká krása 2013"

    V sále hotelu Mercure v obci Karpacz s krásným výhledem na Sněžku se 12. června 2013 uskutečnila společná akce Jelenogorského okresu a Svazu výrobců skla a bižuterie s cílem seznámit partnery s čiností SVSB a pozvat polské návštěvníky na srpnouvou výstavu "Křehká krása 2013". Celá akce byla pod záštitou agentury Czechtourism a byla financována z prokjektu regionálního rozvoje Euroregionu Nisa.

    eu-cil3-ergn-640pxW

  • Křehká krása - vybroušená chuť - finále

    krehka-krasa-A4-EUV neděli 26. srpna úspěšně skončila třídenní výstava skla a bižuterie, nesoucí název "Křehká krása, vybroušená chuť", konající se pod záštitou Evropského fondu pro regionílní rozvoj - Euroregionu Nisa, kterou za pomoci Libereckého Kraje inicioval SVSB a realizovala JBX Promotion spolu partnery (uvedenými na tiskovinách a výstavářskou firmou Texo Plus), kterým touto cestou ještě jednou děkujeme. 

  • Křehká krása - vybroušená chuť

    krehka-krasa-A4-EUVe dnech 24.8. - 26.8.2012 zaplní jablonecké Eurocentrum skláři, bižuterní firmy a regionální pivovary při vyvrcholení krajské kampaně, která v letošním roce představuje typické produkty regionu. Desítky firem tak budou návštěvníkům nabízet k prohlídce, ale i k prodeji svoji produkci skla, skleněné i kovové bižuterie, korálků a dalších ozdob.

Kontakt

Svaz výrobců skla a bižuterie

Jungmannova 497/6
Jablonec nad Nisou
46601

logo facebookFacebook

Radka Havlová
tajemnice svazu
Tel.: +420 723 701 800
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Radka Havlova 200

Partneři

kudyznudy logo

 

Akce

Pro členy ...

Přihlásit se

Přihlásit se ke svému účtu

Uživatelské jméno *
Heslo *

Certifikáty


Copyright © 2015. All Rights Reserved.