Filtrovat
  • STYL únor 2013

    Mezinárodní veletrh módy, obuvi a koženého zboží STYL a KABO, který se konal v tradičním únorovém termínu od 17. do 19.2., je kontraktační výstavou pro střední a východní Evropu. Již tradičně se zde představilo deset bižuterních firem ze Svazu výrobců skla a bižuterie.

  • Veletrh Styl - jaro 2012

    Ve dnech 12. - 14. února 2012 se v Brně uskutečnnila nejvýznamější akce v oblasti módy v ČR - veletrh STYL - KABO. Svaz výrobců skla a bižuterie zastupovala opět, jako už tradičně, JABLONECKÁ ULICE tvořená 9 stánky s celkem 11 vystavujícími firmami.

  • Delegace do Beihai

    V minulém týdnu navštívila delegace města Jablonec nad Nisou čínské město Beihai, kde byla také 16.2.2012 podepsána starostou Jablonce Petrem Beitlem a primátorem Beihai panem Zhou Jiabinem Smlouva o zřízení partnerství mezi oběma městy.

  • Schůzka SVSB s MZV

    1. února se v Černínském paláci uskutečnila schůzka náměstka MZV Tomáše Duba s delegací SVSB vedenou předsedou J. Hlubučkem. Na programu byla spolupráce ekonomických sekcí zahraničních zastoupení ČR při exportu a případné prezentace bižuterního průmyslu v cizině.

Kontakt

Svaz výrobců skla a bižuterie

Jungmannova 497/6
Jablonec nad Nisou
46601

logo facebookFacebook

Radka Havlová
tajemnice svazu
Tel.: +420 723 701 800
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Radka Havlova 200

Partneři

kudyznudy logo

 

Akce

Pro členy ...

Přihlásit se

Přihlásit se ke svému účtu

Uživatelské jméno *
Heslo *

Certifikáty


Copyright © 2015. All Rights Reserved.